En vanlig dag

Idag red jag Coddan tillsammans med Sofia som körde Corazon. Coddan var gladast i stan. Ridning är verkligen skitkul, tycker han.

Biffen körde jag men det var lite väl halt åt stackarn. Det bekom honom inte speciellt - han for upp och ner som vanligt. Det enda som var problemet, tyckte han, var landningen efter bockningarna. Undrar varför han är så fläng?Igår skulle jag hämta honom i hagen, jag bockade mig under tråden och plötsligt fick jag mig en smäll i knävecket av ett framben. Stöddiga lilla jäkel! Nu är det fast hand som gäller! Han kommer undan med sin störtsöta uppsyn, den lilla huliganen!

Edic och Jubon red jag och Malin ut på ( hon som hade häst i mitt stall förut). Vi red en långturi solen. Härligt!

Edic var piggelin som vanligt och Jubon ser jättefin ut! Han är helt rund om rumpan nu och ryggmusklerna är på g. 

 

Idag fick jag en bild messad på ett dräktigt sto - Elaine! Hon såg väldigt rund och go ut! Det blir spännande att se resultatet!

 

Min gamla hemsida kommer inte att uppdateras vidare nu men den blir kvar som hänvisning ett tag till. Adressen hit kommer att bli stallhogberget.se fr o m månadsskiftet. 

Hoppas att Ni följer med mig i fortsättningen också.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-