Finfina hästar!

Idag var det en relativt lugn dag. Jag och Edic tog en tur ut i skogen och klättrade i berget. Det har rasat så många träd att jag nog måste låna mig en motorsåg och röja lite där. En av stockarna ligger så man kan hoppa den, vilket Edic älskar! Idag skulle han till och med prova bocka i landningen men han gjorde en kut i stället. 

Jubon tog vi till ridhuset. Han fick hoppa studts på rakt spår idag men med hindren något högre. Han gick enastående bra! När jag sedan tog bort varannan studts låg han kvar jämnt och fint genom serien. Strålande Jubon!

 

Unico lastades efter lunch och vi drog iväg till travet. Förhoppningsvis försvinner isen i värmen som kommer nästa vecka, då kan vi köra hemma igen.

Den här gången var han lugn när vi kom fram och fortsatte vara lugn. Han är totalt orädd för vagnen och ljuden. Han fick trava idag, vilket inte heller var ett problem. Jag måste säga det igen - Den hästen är något utöver det vanliga! Vilken otrolig skalle han har! Jag fick krångla lite med huvudlaget idag, det satt för spänt i nacken med checken. Han sänker då huvudet och låter mig ändra spännena bakopm öronen. Inte ett ryck, inte en rörelse - bara helt lugn. En riktig pärla är han!

Biffen ska få löshoppa på fredag så han får kuta ur sig lite energi sedan få han eventuellt följa med Unico till travet på lördag så jag kan köra honom utan att frukta benbrott.

 

Hästarna är i riktigt fin form allihop nu - lagomt till jag inte kan rida längre.. Carina och Marit får fina tävlingshästar i vår!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-