En vanlig dag.

Jaha, då är man på jobbet igen.. Känns som om jag bott här ett tag. Jag har några intensiva dagar på mitt rullande schema, därefter är det relativt lugnt igen.

Pratade med min tränare Carina idag. Hon har ordnat det så Danne kommer hit och tränar oss de helger han är i Vansbro. Han åker hit direkt efter sista lektionen där. Toppen! Första träningen är den 31 mars. Jag kanske kan rida då men sedan är det nog torsk.. Då får Carina och Marit ta över. TRÅKIGT!!!! Jag vill ju rida nu när hästarna känns så fina..

Idag red jag och Mia ut på grabbarna grå. Jag red coola Corazon och Mia red en busig Codda. De är verkligen som natt och dag! Tur att Anna och jag valde rätt häst åt oss - hon vill ha lugnt, jag vill ha fart.

Biffolino, däremot, har hon fått för sina synder! Han har blivit skitstöddig! Idag fick jag en frambensspark i magen men hann tack och lov undan så den touchade bara. Det har slagit runt över en natt hos honom - han är inte alls charmig just nu!

Snö på is är ingen bra kombination för oskodda hästar så ingen körning med Biffen idag heller - det gör ju inte saken bättre! Han har energi så det ryker ur öronen. I morgon får han sätta nytt rekord i ridhuset.

Edic och Jubon var nästa par ut idag. Jag red Jubon. Han har börjat rycka i bettet igen så jag tror det är dags för tandkoll igen. För övrigt känns han pigg och fin.

 

Härom dagen var det en bekants tur att bli förtvivlad - hennes ettåring ramlade och bröt lårbenet. Jag har nämnt den hästen här förut. Det var han som hade Divina som extramamma på lösdriften och som hade tungan i mungipan när han hälsade på folk. Störtskön kille! Jag lider med Åsa Tillman som ägde honom. Jag vet hur det känns.. Inte utan att det rev upp några sår. Hoppas att Bell och Duro får roligt där uppe i himlen! R.I.P Bell

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-