Jobbigt läge

Idag var det dax för löshoppning igen. Coddan och Biffen fick åka. Biffen var som jag trodde överladdad så han drog tio varv i full galopp. Vi hann inte ens ta ner ena hindret från hästen före innan han kom flygande. Han blir direkt farlig när man ska släppa honom så det är bara att slänga sig undan.

Coddan tog det lugnt, däremot. Han fick hoppa lätt idag eftersom han varit borta från hoppningen sedan hältan. Han såg fin ut.

Pappa fick vara lasthjälp idag eftersom Sofia var i Borlänge. Alla är lättlastade nu tack och lov. 

Igår och idag har jag varit själv i stallet, vilket är riktigt skönt. Jag har inte haft en dag själv sedan i november och jag har ett stort behov av ensamhet.. Hjälp behövs men inte jämt. I morgon kommer Sofia igen. Hon vill gärna bo i stallet.. Jag sa att jag kunde fixa stallet själv men det accepterar hon inte. 

Pelle och jag åker till Stockholm en sväng i morgon för att hämta en jäkla massa barngrejor från en kompis som lagt ner aveln. Perfekt att man slipper köpa allt nytt. 

 

Döm om min förvåning när jag igår upptäckte att både Bonnie och Dijon ska avelsvärderas. Hmmm... Undrar hur transporten ska gå till? Det blir Åsas problem. Hoppas att föreningen kan ordna så kontrollanterna kommer hit. Det blir tufft annars.

Coddan är lite mindre korpulent nu så jag behöver inte skämmas för honom.. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-