Imponerande grabbar!

Då var vi tillbaka efter en tur till travet. Vi insåg när vi kom till travet att vi valt en rätt olämplig dag - eller lämplig kanske? Det vra nämnligen islänningstävling så det fullständigt kryllade av små lurviga ponnyer på stallbacken! Musik och speaker på högsta volym och folk överallt.. Hmm... Okej, det blir till att köra social träning!

Biffen var först ut.  Han betedde sig som en hingst på gången, vevade och och skrek som en galning. Jag fick gå på honom rätt hårt, vilket han ignorerade totalt. Plötsligt gav han sig och vi kunde sela honom. Vi gav oss iväg ut i vimlet och BIffen skötte sig strålande!!! Väl ute ur vimlet skuttade han till och då gick slagremmen av! Dåligt smort på travet... Hrmmm. Jag fick ringa efter Sofia som fick ta en språngmarch tvärs över travbanan för att assistera mig. Biffen tog tillfället i akt och for i luften ordentligt ett par gånger. Med slagremmen på plats igen kunde jag korrigera honom och vi kunde fortsätta vår tur. Vi kom in oskadda och jag måste säga att jag är mäkta impad av den där lilla jäkeln. Tuff är han iallafall! På gott och ont!

Unico var näste och han imponerade ännu mer. Han skötte sig prickfritt! Sofia kunde backa tillbaka och sätta sig i vagnen. Vi travade runt stallbacken ett par varv och Unico kikade på ulltottar som töltade runt. FANTASTISK häst! Tredje gången i vagn, åttonde gången i tömmar och han travar runt själv på tävlingsplats! 

Hans ägare var på plats och hon verkade nöjd med utvecklingen - fattas bara! :-)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-