Solsken och vår!

Idag hann jag med stallet och en klättertur innan jobbet. Jubon fick leka terrängfordon igen, vilket han verkar gilla. Min klätterställe är verkligen perfekt! Upp- och nerförsbackar, stockar och svängar. Jobba, jobba. 

Solen sken från klarblå himmel så vi hade det riktigt mysigt i skogen. Att få gå ut utan täcke var dagens höjdpunkt åt Jubon och han slängde sig hand.... eh? Hovlöst ner på backen och rullade.

Spånhämtning blev det första efter jobbet. Vi det här laget hade han däruppe slagit på stormfläktarna och min, för dagen, nydammsugna bil blev snabbt sitt gamla jag igen.

Edic och jag tog en galoppvända upp till fäbodarna och skrittade sedan genom skogen hem. Härligt. Edic blir som en skogsmulle direkt han får mossa under hovarna och han passar på att mumsa blåbärsris när tillfälle ges. Snart är skogen bottenlös pga tjälen men idag höll den ihop.

I morgon ska vi köra Unico hemma. Isen är borta från vägen så nu törs vi ut. Biffen ska också få sig en tur. De grå ska köras, Edic dressyr, Jubon galopparbete. 

 

Bilden i inlägget är från igår. Fotograf är Unicos ägare.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-