Biffen bestämmer, tror han..

Biffen fick prova en ny väg idag. Han är ju den tuffa sorten så det var inga problem. Han är lite lustig för han verkar tro att det är han som ska bestämma rutt, tempo och när man ska vända. Plötsligt börjar han trava... lika plötsligt saktar han av och kräver lång töm. Han blir skitsur om man säger annat - vilket jag självklart gör! Jag tycker mig ändå ana att det går åt rätt håll men HAN vägrar erkänna sig besegrad. Han skuttar inte fullt lika mycket och han är fin i styrning och tempo. Förut kunde han bli lite stark ibland.

 

Edic gick dressyr. Han känns jättefin, min prins! Skänkelvikningarna sitter fint nu och han svarar perfekt framåt utan att samla ihjäl sig. Jag red mest lätt idag och då funkar det bra i sadeln men jag börjar inse mina begränsningar - i synnerhet när jag fick höra min vikt hos MVC igår! Stackars Edic! 

 

Eftermiddagen gick åt till att gå på min svärmors begravning - alltid jobbigt med begravning. Pelles version av låten Hallelujah spelades, vilket var riktigt vackert. En fin sista hälsning till sin mor. 

 

Ett sista ryck i stallet och sedan kväller! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-