Incontinentia Buttox

Idag fick min käre far äran att få åka med ut med Unico. Jag körde för först gången odövat och lite mer vaket blev det men inga större reaktioner. Vid vändplatsen så vänder han själv som han aldrig gjort annat, helt orädd för skalmarna. Otroligt trygg häst!

De grå fick ut och gni lite, jag körde Coarzon och hade Coddan på släp. Håll i hatten, unghingstar - Coddan är på G! Jag måste säga att jag blir mer och mer nöjd med att jag tog emot Coddan, trots att jag inte skulle köpa fler kusar. Han är sååå fin!

Jubon red jag ut på. Jag tror jag måste skaffa inkontinensskydd snart, för att springa på toa in gång i kvarten för att skvätta känns drygt! Ett skump extra och jag ligger i riskzon för läckage! Det är mycket man inte hade koll på inom graviditet... Rekommenderas ej! Surrogatmamma är en bra idé!

 

I morgon måste jag göra klart allt inför lördagens tävling. Det blir tidig morgon. Nötterna på Falu RK har lagt Edic som nr fem och Jubon som nr 19. Dvs en halvtimme emellan starterna! Det är femtio starter i klassen! Hygglo. Det blir tokstress! Tur man har folk med sig som kan gör klar Jubon och sedan ta emot Edic. 

Edic ska bara gå en klass så i andra klassen blir det lugnt. Hoppas nu att Jubon är på humör för tävling som förr.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-