Men ÄNTLIGEN!

Äntligen fungerar hemsidan! Hoppas att Ni inte gett upp hoppet. 

Jag har fyllt på bloggen vartefter så det finns lite nytt att läsa nu.

 

Jag har precis kommit hem från andra delen av mitt pass i stallet. Jag har kört Biffen. Vi mötte er fullständigt talanglös lastbilschaffis som stannade mitt i vägen och glodde på mig. Eftersom han inte gått åt sidan alls så tog jag mig inte förbi med vagnen så jag fick vända! Då följer puckot efter  på nära håll. Gissa om Biffen gjorde blandade småhopp??? Som tur var kunde jag styra in på en gård så puckot kunde passera. 

Sofia hängde med ut med Unico men jag tror jag kan köra själv nästa gång. Han är helt enastående! Klockren! 

Den lyckliga människa som köper den hästen får en kompis för livet.

Planen var att rida Edic men det blåste småspik så han såg ut som en uppburrad trast i hagen. Jag beslöt att ta in allihop tidigare i stället, vilket verkade uppskattat.

Musketörerna fick ett litet frispel av glädje och lekte tafatt in och ut ur ligghallen. Muppdjur. Deras hage börjar se riktigt tråkig ut så nästa vecka får de flytta till stora hagen, då borde all is vara borta.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-