Försökskaniner

Löshoppning stod på schemat för Coddan och Corazon. Bägge såg fina ut och Corazon fick t o m höra att han hoppar lika bra som "en vanlig" häst... Eh? :-)

Bonnie fick också vara med. Hon såg jättefin ut. Hon har dessutom fått bort lite mage så nu är hon tjusig igen.

Alla tre hästarna var inbokade för akupunktur efteråt. Eller ja.. De skulle vara övningsobjekt åt några tjejer som går utbildning. Jag åkte även hem och hämtade prins Edic. Tjejerna var impade av hästarnas mentalitet . De stod snällt i över en timme och blev tryckta och klämda på för att sedan stickas. Pilos fick vara med som klämhäst men där gick gränsen för honom.

Edic stornjöt av behandlingen och somnade av med huvudet vilandes i min famn - KÄRLEK!!!!

 

Jubon skulle Carina ha ridit idag men hon fick förhinder så då blev det vila för honom. Akupunkturen drog ut så pass på tiden att hela dagen gick åt. Jag körde Biffen och Unico men sedan var det nog.. Biffen kan galoppera i vagn utan att tokexplodera nu men lite blandade småhopp blir det. Unico kördes utan stöd för första gången och även det gick helt utan bekymmer! Den hästen är, som sagt, något i särklass!!!

 

I morgon ska Bonnie gå andra deltävlingen i dressyrcupen på klubben. Mia vill starta henne på lokal dressyr i allsvenskan i mitten på april och det får hon gärna göra. Licens beställd! 

Pernilla rider Jubon i morgon, jag och Mia de grå, Edic ut på lugn tur - ska ridas fram till vet.koll enligt ordination..

 

Musketörerna har fått flytta till stora hagen nu vilket firades med ett tokrace med blandade småhopp och fighter. De flåsade som bisonoxar efteråt, svetten rann... Och sedan lerbad. Nu ser de ut som de aldrig blivit borstade i hela sitt liv!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-