61%

Ännu en dag med strålande sol! Jag och Sofia gjorde klart stallet på nytt rekord i morse - vet inte hur vi kunde var så rackarns snabba. 

I väntan på att jag skulle skjutsa över Bonnie, Pilos och Mia till klubben så gick jag ett varv runt stora hagen och spände tråd och kollade av lite. En nervskada i mitt lår efter en knäoperation gör sig extremt påmind.. Jag menar inte att vara gnällig men satan så ont det gör!!! Jag hatar verkligen smärta! Allt som sätter käppar i mitt hjul eller som sinkar mig retar mig oerhört! Jag haltade tillbaka och hämtade bil och transport.

Jag lämnade av hästar och Mia på klubben där Bonnie skulle starta sin andra LB:1 dressyr. Jag åkte hem för att ta ut Edic. Som tur var svängde jag förbi hemma och tog en macka för Mia ringde och lät förtvivlad. Bonnie hade överhettat systemet och ville inte alls sköta sig. Jag hoppade i bilen och åkte tillbaka till klubben. Jodå, visst var det överhettning. Mia var orolig att Bonnie hade ont men jag har sett tendenserna förr. Jag bad Mia använda spöt nästa gång Bonnie slog - det gjorde hon och då blev det lugnt.  Lilla lurBonnie! Strax därefter var det Bonnies tur att starta och då skötte hon sig strålande. Ett par mindre missar men överlag jättefin! Mia har gjort ett kanonjobb. 61% blev belöningen. Vad månne bliva om allt sitter och systemet funkar?? FIIIIIIINA Bonnan!

 

Mia och jag skulle rida de grå efter tävlingen men Mia var tvungen vänta in Gerd som inte hade bråttom någonstans så jag ledsnade på att vänta. Efter att ha ridit Edic blev jag bjuden på lunch av Sonja på gården... Jag väntade och väntade - NÄ, de grå får gå i morgon.

Pappa och jag gav oss på uppgiften att få in en hösilagebal i transporten. Pappa knuffade på med fyrhjulingen. Efter många om och men stod fyrhjulingen på bakhjulen men balen var på plats!  Ur gick det rackarns lätt förstås! Nu har musketörerna mat för en vecka igen. Kanoners!

 

Pernilla kom och red Jubon på långtur idag. Bra med folk som gillar att rida ut! I morgon går han hoppträning.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-