Aldrig lugnt..

Inte ropa hej, heter det ja... I morse hade Coddan feber igen. Han hade ätit bra under natten. Jag åkte tillbaka till jobbet efter att ha gett honom medicinen. Sofia ringde en stund senare och meddelade att han lagt sig och inte ville resa sig. Jahapp... Jag skyndade dit och under tiden hade Sofia fått upp honom på fötter. Jag kollade pulsen, ingen fara. Tempen, lite lägre nu. Magljud... Magljud? Helt tyst. I med paraffin och ut och gå. Kontaktade med hjälte Nino. Han förklarade att penicillinet försvagas under de sista timmarna innan påfyllning, vilket kan förklara febern. Penicillinet är starkt och kan slå ut magen..  Jag ropade in Coddan och Sofia igen och vi provade om han ville äta - Jo, tack det ville han. Blicken såg klarare ut. Resten av dagen har han sett piggare ut och står mest och tuggar mat. Jag ska ta ut honom strax och promenera lite. Stackars lilla Coddan!

 

Biffen och Corazon kördes idag. Biffen har vilat sedan i onsdags så han var på tårna ( ovanligt va?). Vi provade galoppera idag och det gick faktiskt över förväntan! Kul kille!

Corazon ser strålande ut i galopp men han har lagt på hullet lite nu när han mest står och äter och rapar. Han har ingen som motionerar honom i hagen. Lägger in en bild på gårdagens sysselsättning för honom...

 

Edic skrittade jag idag. När vi kom hem insåg jag min begränsning att ta mig AV hästen... Hmmm? Hur göra? Som tur var drog han ner huvudet och kliade sig så då passade jag på att graciöst slänga benet över halsen och hoppa av.

 

Den här veckan ska det bli uselt väder - så typiskt när hagarna precis börjar se fina ut. Stora hagen på åkern blir i det närmaste bottenlös på våren. I år har den sett bättre ut tack vara solen men nu är det väl kört.. Typiskt.

 

Biffen är till salu nu om det är någon som vill ha eller vet någon som vill ha toppstammad Quarter? Let me know!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-