Pussel

Att se Coddan komma fram till boxgallret med pigg blick och spetsade öron är som balsam för själen. Han verkar må riktigt bra idag. Eftersom jag inte kan gå längre än femtio meter så hoppade jag upp på honom idag och tog promenaden så. Han måste ju röra på sig för magens skull. Vi tog en tur i skogen på 20 minuter. Jag red i grimma och tyglar.. Livsfarligt? Ja kanske men kolik är också livsfarligt! Sofia tar ut honom på promenad nu ikväll.

 

Pernilla ska rida Jubon idag, Carina rider honom i morgon. Det är så skönt att veta att man har bra folk på hästarna. Hade varit ännu bättre om en person hade kunnat rida alla hästarna i alla dicipliner.. Ja ja, man kan inte få allt. Hästarna blir tränade, det är huvudsaken.

 

Mr Biff och Unico ska köras i morgon. Corazon ska åka till ridklubben där jag ska rida honom på utebanan. Edic skrittas. Coddan promeneras.. Fullt ös, medvetslös! 

 

LÄNGTAR tills jag kan träna allihop igen. Saknar Edic.. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-