Feberfri!

Första feberfria dagen! Coddan såg lika nöjd ut som jag kände mig när jag tittade på tempen i morse! Han hade ätit allt som jag gett honom igår och hade till och mer rivit ner höbaljan i frustration över att den var tom. Att se ett par spetsade öron och en mule tryckt mot gallret i dörren mot foderkammaren, det värmer i hjärtat!

Fullt så varmt var det dock inte ute. Jag trodde jag sov fortfarande när jag tittade ut i morse och insåg att allt var vitt igen! ÅH NEEEEJ! Sommarskodda hästar och bilar. Suck! Jag sladdade iväg mot stallet, kanade ner för älvbacken i slow motion - trodde aldrig bilen skulle stanna. 

Corazon och Edic kanade ut ur stallet, tack och lov så höll hagarna måttet. Biffen är ju oskodd så han brydde sig föga om underlaget - det gör han aldrig iofs.. Mupp!

Planen att rida Edic och Corazon gick alltså i stöpet idag. Sofia fick jobba extra på ridklubben idag så Biffen och Unico körs i morgon i stället.

Jubon körde jag till klubben så Carina fick rida honom. Han ser faktiskt riktigt jäkla flott ut nu! Vill inte låta stor i käften men han gör det!

Coddan fick komma ut på promenad när snön smält från asfaltsvägen. Sofia lallade iväg med honom en halvtimme. Han har börjat tycka det är tråkigt att bara promenera så nu leker han med grimskaftet och drar lite i kläderna på en.. Godkänt? Inte i vanliga fall men nu är det ju såååååå synd om honom! ;-) Ett friskhetstecken iallafall!

 

I morgon ska Carina rida Jubon igen. Han kommer att ligga på rygg och gäspa i morgon kväll. Torsdag är det hoppning igen.

Edic får förhoppningsvis komma ut på promenad i morgon. Biff och Unico körs. Corazon rids. Hoppas planen håller!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-