trångsynt domare

Bonnan skötte sig strålande på tävlingen idag men föll tyvärr inte domaren i smaken så procenten blev inte vad den borde. Kul ändå att allt flöt på och att Bonnie verkade trivas. Mia har gjort ett kanonjobb med henne! Att tävla lag som 3,5-åring är det inte många som kan skryta med. Bonnan donnan! Bilder kommer i morgon.

 

Jubon gick hoppträning med Malin idag. De tränade bana, vilket var perfekt inför nästa helgs träning. Det är intressant att se sina hästar från backen. Man ser brister och styrkor på ett helt annat sätt. Jubon t ex har en bakbensteknik som kan få en att gråta emellanåt. Han vet inte riktigt hur man gör i språnget.  Han har däremot blivit så mycket starkare och kvickare, vilket är kul att se. Malin rider honom jättebra. 

 

Coddan verkar ha lite mer ont , han äter sämre, så idag fick han smärtstillande/antiinflmmatoriskt till kvällen få se om han ätit mer under natten. Såret ser däremot fint ut, inget gult var alls nu på kvällen. Feberfri. Han ser pigg ut, vilket är bra.

 

Pilos, nordisen med humöret, fick låna en hage vid stora stallet idag när Bonnie var borta. Detta uppskattades självklart inte av controlfreaken till hingstar. Hade dock inget att välja på eftersom Pilos river stallet om han blir själv.

Jag hoppas Gerd kan lösa att han får flytta hem till henne snart så han får sällskap jämt. Tyvärr innebär det att Bonnie måste lämna oss då också. Hon är ju här för Pilos skull...

 

I morgon jobbar jag dygn igen då hinns inte mycket annat med men tisdag och onsdag kör vi hårt igen!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-