Domino, the huligan!

Idag snöar det dasslock här. Allt är täckt av ett dyngblött lager av snö. Jag tvekade att släppa ut hästarna i morse men det lugnade sig lite så jag gjorde det ändå.. Jo visst, hann precis ut med sista då tog vädret ny fart. Jag tog beslutet att ta in Altanero och Domino under dagen så de fick torka och vila lite. 

Jag gick iväg och hämtade dem i tron om att det inte är något problem att ta bägge samtidigt.. Pyttsan! Den lilla huliganen svängde in bakom Altanero och tuggade på honom, vilket resulterade i att Altanero for runt och svarade upp. Mitt i stod jag, intrasslad i grimskaft. Efter lite hojtande fick jag ordning på dem och fortsatte gå mot stallet. I den lilla backen ner på gården drog bägge iväg i trav, Altanero först med en liten svart sak hängandes i haserna. Jag slang som en vante och tappade Altanero. Han sprang fram emot Edic och skulle nosa men jag hann få fart på den lille och slängde mig in emellan, fick tag på grimskaftet coh ryckte honom ur farozonen. Jag tryckte in dem i stallet och slog igen boxdörrarna, flåsandes i ett rejält astmaanfall. 

Väl inne var bägge nöjda och rullade sig i nyspånat. 

De fick stå inne till halv tre då jag behövde boxarna till de andra. Jag ledde ut Altanero först och den lilla sedan - det var en bättre lösning. Domino struttade kaxigt brevid mig och muttrade åt Edic. Han är verkligen inte medveten om sin storlek! När vi kom till hagen så moppsade han upp sig igen och bröstade upp sig emot Altanero och sedan var racet igång igen. Man kan inte annat än att skratta!

 

De andra var nöjda med att få komma in från skitvädret. Nu står de inne och mumsar hö. 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-