Another day

Igår fick vi en hel del gjort. Vi passade på när vädret var fint. 

Corazon och Biffen fick åka till klubben och löshoppa. Biffen inledde med rodeo som vanligt. Han har laddat en del nu när han inet körts lika mycket. Jag hade satt upp studts till honom och det klarade han finfint ävan om han inte har full koll på avstånd. Han är som en boll som studtsar in i serien.

Corazon glänste till ordenligt och visade toppform. Han fick även han studtsa för att sedan hoppa räcke - oxer på lite höjd (1,20). 

Vi hämtade därefter Unico. Han förstår inte riktigt vitsen med det hela men hoppar snällt i ALLA lägen, om han så måste klättra för att komma över. Han fick förstås inte hoppa speciellt högt. Sista två försöken gjorde han det riktigt bra. Klok kille.

Edic tog vi också till klubben för att checka läget på hältan. Jag var nervös inför longeringen men till min lättnad så såg han riktigt fin ut! Vi får se vad datamakapären säger nästa vecka. Edic var mycket glad över att få vara med igen och att få springa!

 

Carina red Jubon. Han gör framsteg hela tiden och blir starkare och starkare. Första stegen i en ökning tar han i riktigt bra bakifrån men sedan orkar han inte riktigt hela vägen. Träna träna!

Pernilla rider ut honom idag.

 

Idag har jag varit ute på bajsjakt - vilket inte är det lättaste med lösdriftshästar. Efter många om och men hade jag ändå lyckats samla in prov från samtliga och maskkollen kunde skickas.

Dijon och Biffen har fallit ur lite - om det beror på mask eller pälsfällning återstår att se.

Unico fick prova ridning idag igen. Mia red honom en vända, Sofia ledde. Gravida Linda får nöja sig med mockning nu för tiden - satans smärtor!  Unico har en spekulant som kommer till helgen. Blir han inte såld så åker han hem i månadsskiftet och kastreras. Dijon får då gå med Altanero igen ( de funkade ihop) och Domino får gå med Biffen! Gissa om det blir en glad Biffen här då??

 

Mia skrittade ut med Edic en sväng också. 

 

Jag körde Corazon med Coddan på släp idag. Coddan har varit feberfri i en vecka nu och har man bara grimma med kedja över nosen så trycker det ingenting på skadan. Coddan var PIGG kan jag lova!  Och HUR snygg är han när han laddar lite???  Han kommer att bli en sagohäst!

 

I morgon jobbar jag så då blir det stalltjänst bara men på lördag ska Unico, Edic, Corazon och Biffen hinnas med innan vi ska lägga golv i min hall.. Fullt ös - meningslö.... medvetslös!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-