En dålig dag

Rehabförsäkring! Visst låter det fint? Jag har den försäkringen på alla mina hästar eftersom den täcker medicinkostnader. Jag skickade in kvitton på flera tusen i medicin för Coddan och fick idag tillbaka.. 428 kr! Vilket hån! Hur fasen räknar de? Är det ens värt att ha försäkringen? Mummel mutter!

 

Dagen blev inte bättre av snöovädret som har dragit in igen. Allt är vitt och dyngsurt igen. Hästarna står inne efter att ha varit ute under förmiddagen. Lösdriftshästarna står, av någon anledning, mitt ute i ovädret i stället för att gå in under tak.. Undrar varför?

Hoppas att inte tävlingen på söndag blir omöjlig att åka på.. Är det halt så är det kört.

 

Ingen häst kom ut idag eftersom jag jobbat till nu och nu går det inte att ta ut någon i snön. Om man ändå hade ridhus på gården! 

Coddans sår geggar rätt mycket igen nu och andedräkten kan golva vem som helst. Hoppas det inte blir en svacka igen nu. Det smärtstillande är slut igen så han rullar maten en del men gröten äter han med god aptit. Ingen feber i allafall. Skönt.

 

Ska försöka att inte gnälla mer nu. Jag har det ju rätt bra nu till skillnad från de som i dagarna fått ta avsked av sina hästar. Det har hänt så mycket i hästvärlden nu - Johannas Prissan, Thereses sagohingst, Linda o Sarahs Mento, Coddan... En bekant till mig fick avliva sin ponny härom dagen också pga benfraktur.. Hur mycket kan hända??? Hur mycket som helst tydligen. Usch, inte utan att man får ont i magen.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-