Felfri debut för Malin o Jubon

Idag gjorde Malin sin tävlingsdebut på Jubonryggen. Första klassen gick felfritt ( 0.90 ) och andra i andra klassen hade de två nedslag varav det ena kunde ha varit ogjort. Jubon såg pigg och fin ut. Han verkar ha funnit formen igen!

Det kändes konstigt att stå på läktaren när han kom in på banan och lustigt nog hörde jag folk i publiken nämna

- Det där är inte hon som brukar rida. Hon står där..

Min nya kamera kom till användning så jag lägger in lite nya bilder i Jubons galleri.

 

Coddan hade ingen feber i morse och han hade ätit bra. Däremot såg jag nu när vi kom hem att han fått en böld brevid såret. Jag satte dit fingret och då sprack den direkt. Usch!!! Nu har han två hål ut istället för ett så min teori om stopp i såret verkar ju stämma. Jag ska kontakta ATG i morgon få se om de vill ha in honom för koll.

 

De andra grabbarna har fått vila idag pga tävlingen. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-