Fototajm

Idag hade vi en sådan där dag i stallet när det inte finns stress. Så skönt! Jag fick en massa gjort som jag funderat på och kunde städa lite och pyssla. Vi hann fota Altanero, Domino och Corazon. Corazon är en mycket svårfotad häst eftersom han gärna vill se ut som han är en döende dromedar. Efter en massa vändande och vridande fick jag några bilder som dög men nöjd var jag inte. Sofia fotade honom när jag longerade i ridhuset och där ser man hur flott han är men då är min kamera inte gjord för inomhusbilder. Nåja, bilder blev det iallafall.

Domino och Altanero stod snällt . Domino är lite linslus så ha såg bedårande ut på huvudbilderna. Vi hade borstat och klippt honom innan. Jag sittandes på en pall och Sofia på huk. Fasen, han har charmat mig den där lilla huliganen!

När Altanero skulle fotas insåg jag när jag tittade i kameran att han har blivit, rent ut sagt, skitfin! Blank och ståtlig. Lite tuggad på här och där men riktigt fin. Tycker jag iallafall! 

 

Som jag nämnde så longerade jag Corazon idag. Han såg riktigt fin ut och han bjöd mycket bättre än förut. 

Jubon skulle Carina ha ridit men hon har ryggskott så då blev det longering för honom också. Jubon är ju inte den bjudande varianten så jag gick på honom och fick då bra svar! Visar han den traven på Championatet så då får ni hålla i hatten!  Härligt att se!

Domino har vi hämtat en sele till så idag fick han prova den (se bild). Han reagerade inte det minsta. I morgon blir det träns på också. 

 

Coddan har ätit som en... ja, som en häst idag. Han blev mycket bättre efter att såret sprack upp. Jag pratade med Nino idag och vi ska avvakta med röntgen någon vecka till.

Det känns skönt att se honom leta gräs vid hagkanten och att han tigger när vi visar oss. Jag fick fylla upp hans höbalja flera gånger idag eftersom han ätit upp mycket snabbare än tidigare. Inget bakslag nu tack!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-