Spekulantstart

Igår ringde det en spekulant på Unico. Hon lät väldigt positiv till honom och jag hoppas att hon tar sig an honom. Igår ringde också en spekulant på Biffen. Jag lade in en annons igår och fick napp av en tjej från Rättvik. Hon kom och tittade idag och trots att Biffen visade sin busigaste sida så verkade hon gilla honom. Tänk va kul om han hamnar i Rättvik så vi kan följa hans utveckling!

 

Edic var på återbesök igår och hans hälta var mycket förbättrad men inte helt ok så det blev en behandling till och tre veckors vila till.. Trist men ändå så har han valt bästa tiden att vara halt nu när jag inte kan rida. Han skulle ha fått vila i sommar men nu får han vårvila i stället. Han börjar bli lite korpulent bara.. Till skillnad från förra året då han vid den här tiden hade sprungit av sig 100 kg. Han verkar trivas i sin lilla hage med Biffen brevid sig. Han äter och sover om vartannat.

Regnet vräker ner här som vanligt så strax ska jag åka och ta in gänget - det uppskattas nog.

 

Coddan är fortsatt pigg och äter bra. Jag är så glad att det ser ut att gå bra - peppar,peppar..  Sämre gick det för en bekant till mig. Hennes häst har haft problem med att lägga på sig och har under sista tiden fallit ur kraftigt. Lola har, under ett års tid, försökt få veterinären att hitta felet men vassa tänder är allt han hittat. Hon åkte därför till ATG i stället där man konstaterade att hästen har ett medfött fel på tänderna. De sitter med ett mellanrum som gör att mat packas ner emellan och hon får väldigt ont. På hela sex ställen hittades dessa foderinpackningar..  De har försökt på alla de vis att hjälpa hästen men hon har nu i princip slutat äta. Beslut togs idag om sista vilan och jag kan inte annat än lida med Lola. Vi vet ju alla hur tungt det är att mista våra ögonstenar... 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-