Biffspekulant

Igår hittade Corazon på en ny lek - jaga fyrhjuling! Jag körde in i hagen med vattenvagnen på släp. Corazon kom farandes som ett jihu och studtsade runt mig. Jag gasade på lite runt i hagen med honom skuttandes efter, gladast i stan. Lättroad kille! Det är ju såååå tråkigt att gå ensam i hagen. Han saknar bror sin!

 

Idag kom Biffens spekulant på besök igen och fick denna gång se sin stjärna löshoppa. Han var lite lugnare än vanligt den här gången så hoppningen flöt fint. Han höll däremot på att ta ner spekulanten när de kom in i ridhuset. Han är dunderladdad nu när han inte körs lika mycket ( ömfotad ) så han flög i luften och slog ut med frambenen och träffade henne i magen.. Så där ja, det var ju lämpligt.. Suck! Bra ändå att hon får se hur tuff han kan vara så hon inte får en chock sedan. Det är ingen nybörjarhäst. Sofia, som spekulanten heter, har kurser i NH så hon fixar nog till honom rätt snart. Jag vill inte gärna jobba med honom på marken nu när jag är gravid. Han vevar lite för mycket.

OM han hamnar hos Sofia så får han dessutom sällskap i hagen så då blir han nog lugnare.

 

I morgon kommer Malin och hoppar Jubon - det blir premiär utomhus om vädret tillåter. Härligt! 

Idag rider Pernilla honom i skogen.

 

Coddan ser piggare och piggare ut för var dag och jag hoppas innerligt att bakslagens tid är över.

 

Nu ska genomförkylda jag vila en stund så jag orkar göra klart det sista i stallet ikväll. Förkylning + astma är inte att leka med..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-