Planering

Idag är jag feberfri men mina luftrör är trånga som sugrör. Cortison är ett måste nu..

Jag hävde mig upp i morse och körde Jubon och Malin till klubben för hoppning. Jubon gillade att få vara på utebanan. Vi satte upp en bana. Pararelloxrar är tydligen inte Jubons starka sida, upptäckte vi. Han slog ut frambommen varje gång nästan. Träna! Överlag såg han fin ut och nu är han den där hyggliga hopphästen igen som bjuder till lite.. Bra bra! Skorna satt idag också - bonntur!

Vädret ska bli uselt i helgen vilket känns skittrist nu när vi ska tävla både lördag och söndag. 

I morgon ska Carina rida Jubon.

 

Corazon och Unico ska köras i morgon. Få se om jag har ork kvar till Edic. Mia har fullt upp i veckorna så hon hinner inte med någon ridning, tyvärr. 

Bonnie, som börjar få bra kondition är lite laddad när hon rids. Det är för- och nackdelar med kondition.. Vi får se när Pilos flyttar ( OM han flyttar) vart Bonnie tar vägen. Trist om hon blir stående otränad igen. Jag kan inte ha henne kvar då iallafall såvida inte hagarna fylls med avelston. Hittills är det två ston bokade. Ingen av dem blir att gå här utan ska resa över dagen. Det löser sig på nå vis.

Jag vet inte varför Bonnie inte har spekulanter - hon har verkligen allt man kan leta efter. 

 

Unico åker eventuellt om en vecka så då blir Dijon ensam.. Hur lösa? Vet inte än. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-