Böldöppning

Idag såg Coddan lite mer svullen ut igen. Såret har inte varat så mycket som "det ska". Nu på kvällen hade inget kommit ur såret. Han tillåter inte att man rör vid såret så jag provade klia honom under huvudet. Det gillades. Snabbt drog jag fingrarna över såret och fick med mig skorven samtidigt som en dl gult var rann över min hand! Usch! Det var inte utan att jag rynkade på näsan! Jag är inte så känslig annars men det där var rätt äckligt. Coddan däremot var väldigt nöjd över att trycket släppt - man kunde nästan ana ett leende.. Eller nå´t.. 

Han äter som en häst nu iallafall och han kan även tugga vanligt hösilage! Härligt Coddan!

 

Nästa vecka åker Unico till sin fodervärd/ev köpare. Dijon blir då ensam, får se hur vi löser det. Är lite rädd att släppa ihop honom med Altanero igen.. Vi får se.

 

Jubon gick dressyr idag med Carina. Han ser väldigt stadig och fin ut men vill tyvärr takta lite i skritten - inte bra. Han blir lite ivrig. Öppnor och skänkelvikningar sitter som ett smäck nu.

Carina trimmar vidare i morgon.

 

Hoppas nu att inte det blir snöstorm här som utlovat. Då går helgen åt pipan!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-