Atombomb

Idag startade Jubon och Carina La:1 i dressyr i Insjön. Jubon såg jättefin ut men vi har hittat yterligare en domare som inte gillar PRE riktigt.. Carina höll dock med domaren i bedömningen eftersom Jubon gick emot högerskänkeln under hela programmet. Bättre lycka nästa gång!

 

Edic och jag tog en tur ut i skogen idag. Edic var överlycklig och överladdad! Jösses, nu snackar vi atombomb! Han skuttade och for, inte många skrittsteg där inte! Det var härligt att få komma ut till häst igen. Jag hoppades att Mia skulle hinna med honom i veckan som gått men när hon inte gjorde det så tog jag en tur själv.

I morgon ska jag rida Corazon i skogen.

 

Åsa och hennes kompisar hämtade Divina idag. Det blev lite tumult i transporten och Divina hoppade över bommen. Eftersom jag var ute med Edic fick jag skicka dit Sofia och pappa till undsättning. Man hade då lyckats få loss bommen så Divina var utom fara. Nu ska hon  bantas och ridas in - toppen!

 

I veckan åker, som sagt, Unico. Dijon får då gå ensam i en hage brevid Altanero coh Domino. Dijon börjar bli så pass hingstig att hans liv som enstöring nu måste börja. Trist för honom men lugnast för de andra.

 

Coddan tog vi till hårdhandskarna på idag - brämsade honom och rengjorde såret ordentligt. Kunde t o m spola ur det noga. Ska ringa Nino i morgon och fråga om hur vi ska göra. Såret verkar trots allt ha läkt bra inifrån men han har en rejäl knöl. Jag hoppas verkligen att den går ner lite för han är inte till sin fördel sett från höger sida.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-