Bye bye Unico

Idag lämnade Unico oss - Det var inte utan att det kändes vemodigt att säga hej då. Han ska kastreras på torsdag, vilket är en fördel inför framtiden. Han hamnade hos en medelålders dressyrtant, som hon själv kallade sig, som skolat om sig och nu rider s.k trecking ( stavning? ).  Dressyrtanten blev helt förälskad i Unico och han kommer nog få all den uppskattning och kärlek han så väl gör sig förtjänt av - Härliga Unico! Saknad är han! Fick en bild skickad från Rita på Unico med sina nya polare. 

 

Dijon blev ju ensam nu så han har fått en hage i anslutning till Altanero och Domino. Det verkar funka bra. Dijon verkade mest intresserad av den där lilla kaxiga tuffsen på andra sidan staketet. Altanero var frustrerad över att Domino kunde smita genom buskarna medan han själv fick springa runt. Idag fick jag se prov på den trav som jag inte sett på länge hos Altanero - jag var rädd att han växt ifrån sina gångarter men idag fanns de där igen! Han är rent ut sagt skitläcker! I allafall i mattes ögon!

Domino fick en rejäl genomgång idag - vi rakade av honom fårpälsen och skurade honom. Han blev pytteliten! Rakningen gick utan problem men dusch - där gick gränsen!  Till slut var han ren och fin i allafall.. i tre minuter. Så snart han släpptes i hagen låg han på rygg i leran.

 

Jubon får en skogstur med Pernilla i kväll. I morgon ska han och jag klättra.

Corazon fick prova klättring igår - jag "svingade" mig upp och skrittade ut i skogen. Han gillade övningen och vi avslutade med att travhoppa en stock - inga problem. I morgon ska han till ridbanan.

Edic ska skrittas i morgon.. Eller ja, försök till skritt.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-