Kaninhämtning

Danneträningen inställd - IGEN! Jag börjar bli rätt less på den där mannen. Nä, vi får hitta en annan tränare. Det duger inte att träna en gång i halvåret hur duktig än tränaren må vara!

Synd att folk är så svåra här, annars kunde vi ju ta hit Toll eller någon igen.. Ingen vill betala. Suck..

 

Jubon gick dressyr idag men Carina var inte nöjd med honom. Han tog inte höger skänkel alls och ville inte räta ut sig. Ingbjörn får slå en kik på honom på onsdag - det verkar vara låsning som förut. 

Tyvärr blir han ju inte studtsad och klättrad så mycket som han bör nu. Det är svårt att få ihop det med så många kockar. Ska kolla men Mia om hon kan studtsa honom på lördag och mjuka upp mekanismen lite.

 

Coddans skada ser lite mindre svullen ut igen och han äter bra så nu är vi på rätt väg igen. Han fick gå ut i stora hagen idag där det är torrt och fint och även har börjat komma bete. Han blev överlycklig!

 

Sofia och jag åkte och hämtade potatislådor ( lämpliga att ge hör i i hagarna) och passade då även på att hämta en ponnyrockard åt Domino. Sofia fick även med sig en liten kanin hem som hon hade paxat sedan tidigare. Eftersom jag är JÄTTEallergisk mot kaniner så fick lille Melwin åka i transporten hem. Han förlät mig sedan när jag gav honom hårt bröd och morot.

 

Eftersom det var fint väder i förmiddags så tog jag av samtliga kusar täckena och gissa vad? Nu ösregnar det!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-