Bonnie hopphäst

I morse vräkte regnet ner, det har det även gjort hela natten.. Jag blir på så hiskeligt dåligt humör av detta regnade och kletande trots att jag vet att det är meiningslöst att hetsa upp sig. Tycker synd om hästarna som ska klaffsa runt i leran. Dyngkärran går nästan inte att få upp på dyngstacken pga en gigantisk vattenpöl.. Edics och Biffens hagar är två decimeter djupa..  FAAAAAN!

Det skulle bli bättre väder idag enligt TVn och faktiskt så tittade solen fram en stund och det såg ljust ut - tills jag tog av täckena på två av kusarna.. Nu molnar det på igen..

 

Karin åkte in på BB igår, tre veckor för tidigt. Hon har inte fölat än men de räknar med att det händer i helgen. Lyckost henne! Jag vill också bli fri från blytyngden fram och alla jäkla krämpor! Det är så fruktansvärt frustrerande att vara begränsad! Att packa en höpåse tar all energi ur kroppen på mig. TUR att jag har Sofia! Hon sliter för två nu och skäller på mig för att jag gör för mycket. 

 

Bonnan och Mia hoppade idag. Det gick jättebra. Bonnie laddar för fullt! Mia är sugen på att starta henne i låghöjdstävling i Svärdsjö nästa helg - Vore jättekul om hon gjorde det.

Mia skulle ha hoppat Jubon idag men han är lite hostig, som flera andra i byn, så han får ta det lite lugnt några dagar. Vi får se hur det blir med start den 27e.

 

Dax för jobbhelg. 24 h-pass..

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-