Visning av hästar

Jaha, då raderade jag hela inlägget.. Provar IGEN då! Morr...

 

Johanna och hennes väninna Martina åkte hemåt igen vid lunch idag efter att ha fått prova Bonnie och Jubon.  Johanna vill gärna omvända Martina till PRE och till viss del tror jag hon lyckades. Martina vill inte ha ett sto men Bonnie visade sin bästa sida och Martina blev lite förälskad. De passade jättefint ihop och Martina red Bonnie väldigt bra. Jubon verkade också trivas med Martina.

Corazon fick visa sina gångarter på lina. Tyvärr är ju mina prinsar konvalecenta.

Vi åkte även förbi hos hopptränarÅsa och tittade på hennes unghästar. Martina gillade den som jag gillar bäst - Fearless. 

Vi hade en trevlig kväll och dag och de gled hemåt Uppsala i lunchtid idag.

 

Jag körde Corazon igår. Jag upphör aldrig att förundras över hans fantastiska takt och balans. Han är så fin att köra.

Jubon reds av Carina igår. Han har riktiga problem att trampa under sig höger bak så inget tillfälligt alltså.. Hur göra med anmälan? Sista anm.dag också så klart. Vi kom överens om att anmäla och sedan stryka om inte Equiterapeuten kan hjälpa honom. Svaret på problemet kom idag från equiterapeuten - helt låst i kors och länd. Eventuellt från att ha halkat eller något i hagen. Han ser helt ren ut i alla gångarter men vill inte flytta eller gå öppna/sluta. Vi hoppas att behandlingen hjälper annars får vi utreda det vidare hos veterinär..  Hästarna väljer rätt tid iaf!

På tisdag är det åb för Edic - håll tummen!

Pilos hade läkt ihop - hör och häpna! Han håller dock inte för att rida på ridbana osv.. Gerd blev inte glad när hon inte kan rida honom på lektion en gång i veckan  så hon funderar på slakt.. Suck!  Hoppas hon ändrar sig och att han få ha sin pension och mysa.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-