Var f-n är våren?

Efter lite detektivarbete så fick jag tag på föräldrarna till en av ungarna som jagade Coddan igår. Jag förklarade läget och fick väldigt god respons. Jag hoppas att jag nu har en unge mindre i hagen på dagarna. 

Jag har jobbat dygn idag så Sofia tog ut hästarna i morse och fixade stallet.  

Det gar regnat hela natten för ovanlighetens skull så utehästarna fick komma in och sova över dagen. Jag är så less på detta regnande och kylan. Ska det aldrig bli vår???

 

 

I morgon drar vi iväg till Svärdsjö med Bonnie. Det blir en snabbsväng för en clear round-klass men då kommer man iaf hem i tid. 

Pilos får gå i hage vid stora stallet så han håller sig lugn. Gerd har sagt att han ska flytta i helgen men den har jag hört förut. Åker han så har jag ordnat en ny kompis åt Bonnie så hon blir inte ensam. En gammal halvblodsdam. Förhoppningsvis är Bonnie såld till hösten annars måste Åsa ordna annan lösning åt henne då. Jag har inte boxplats och inte kompis åt henne då. Den dagen den sorgen.

 

Inför hösten har jag, som det ser ut nu, tre hästar färre hemma. Corazon åker i augusti och Biffen har en spekulant till som ska komma och titta. Den första vill ha honom men måste sälja sin häst först, vilket kan vara rätt svårt i dagens läge. 

Förhoppningsvis kan Altanero och Dijon funka ihop så de kan gå på bete hela sommaren och sedan lösdrift över vintern. Domino får isf gå med Biffen. Domino åker också hem till hösten... Om han inte råkar bli kvar förstås.. Råkar.

Han är så störtskön att t o m Pelle ler när han ser honom. Han kan charma en gråsten!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-