Bonnie ligger bra till

Idag kom Martina och Johanna hit igen för att prova Bonnie igen och titta på Unico. Martina blev riktigt förtjust i Unico också så nu är valet inte självklart längre.  Bonnie skötte sig som vanligt strålande. Martina vågade sig på ett par språng på stora hoppbanan och såg då inte mindre lycklig ut.

Beslut, beslut..

Unico måsta kastreras först innan hon kan köpa honom. Röntgen är ju självklarhet på bägge hästarna så framtiden får utvisa om någon av stjärnorna får komma hem till Martina.

 

Bägge hästarna ska kanske provas av spekulanten från igår också.

 

Corazon och jag tog en klättertur i skogen. Vi hade jättemysigt. Han börjar bjuda riktigt nu och när vi travade hemåt hade jag fint stöd i handen och han gick i form. Härlig känsla!!!

 

Domino tömkördes. Han var jätteglad att få komma ut. Han är så söt att jag skulle kunna vrida av honom ett öra! Nästa vecka sätter vi vagn på honom.

 

Jubon gick strålande idag och flyttade sig som han aldrig gjort annat! Vilken enorm skillnad! Skönt att behandligen hjälpte! Nu jäklar blir det tävling!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-