Betessläpp

Idag var det hagbyggardag. Dijon och Biffen fick en varsin beteshage brevid varandra och Altanero och Domino fick fick en gemensam.

Sofia och jag slet i hettan och svetten forsade. Vi fick ta vätskepauser emellanåt för att överleva. Jösses vilken het dag!

Väl klara fick hästarna komma till sina hagar och det gillades! Lägger in några bilder.

Vi räknade med tokfnatt men glupskheten tog överhanden. Biffen fick ett spel men lugnade sig snabbt.

Jag skyndade iväg till MVC där jag fick lite skäll för att mitt blodsocker låg i bott.. Ja ja, jag ska äta när jag kommer hem!

 

Igår var vi till Nino med Edic och Unico. Edic såg tyvärr inte bättre ut så nu behandlades hasen. Han ska in igen om två veckor för att eventuellt bedövas om han inte blivit bättre. :-(

Unico har åkt på rejält med däng av sina tillfälliga polare där han spenderat två veckor på foder. Skadorna behövde kollas. Trist när det blir skador.. Inget som påverkar hans framtid iallafall, skönt nog men konvalecens över sommaren blev det.

 

Jubon hoppade med Malin idag och såg minst sagt strålande ut! Han hoppade även banken med glädje för att sedan dyka ner och beta så Malin höll på att åka över öronen på honom.  Än en gång - behandlingen har gjort underverk! Säga vad man säga vill om equiterapeuter!

 

Coddan går och betar hela dagarna så honom ser det inte ut att gå någon nöd på. Han är skitpigg och glad. Det är så skönt att se att han mår bra, det har varit en jobbig tid.

 

I morgon drar eventuellt jag och Sofia till Norrtälje och hämtar en industritvättmaskin hos Biffens ägare. Den blir perfekt nu när ALLA täcken ska tvättas. Detta om inte jag måste till veterinären med stackars lilla Pyret, katten. Hon har åkt på stryk och skriker bara jag tar i henne. Hon är full i sår.. Lilla stumpan!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-