Domino försatt

Idag red Carina Jubon igen. Med två brunstiga ston på samma bana var han lite... ofokuserad! När stona lämnat banan så var han med i gemet igen och såg riktigt fin ut. Carina är lite tveksam inför helgens tävling men han måste lära sig att fokusera. Så hingstig som han är i år han han inte varit här tidigare.  Han till och med visar upp sig, vilket INTE hör till vardagligheterna! 

I morgon trimmar Carina vidare.

 

Coddan fick vara fotomodell idag och 224 ( ! ) bilder senare var vi klara. Ett tjugotal bilder blev bra. Tyvärr blev några fina oskarpa. Typiskt. 

 

Domino sattes för idag och som jag anade (han är ju shettis) så var det inga som helst problem. Shettisar är för sköna! Han pilade iväg i sin anmärkningsvärt goda skritt och såg ut att gilla läget. Vagnen ( en ponnyvagn) lutade framåt och var ytterst obekväm. Inte lätt att vara liten!

 

I morgon kommer Mia och skrittar Edic en vända. Min mage står rakt ut och det härjar som sjutton inne där - det skule inte förvåna mig om ungen ploppar ut när som helst. Vore bra - med tanke på Championatet!

Hur som helst så känns det inte som en bra idé att rida med en spärrballong framtill. 

Edic ska ju gå genom byn på lördag - dessvärre blir det nog regn..  Dräkt på ryttaren är uteslutet vid regn så då får Malin klä sig i tävlingskläder i stället.

 

Bonnie är på hoppträning idag med Mia. De har inte kommit hem än så jag vet inte hur det gick. Säkert gick det fint. Bonnie är en stjärna på hoppning!

 

Min lilla katt Pyret kom hem från veterinären igår med två slangar i ryggen. Det ser ut som det sticker ut makaroner ur ryggen på henne. Hon var skärrad igår men idag är hon sitt vanliga överkeliga jag igen. Slangarna ska sitta tills på torsdag. Lilla stumpan!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-