Beten överallt

I morse var det riktigt tungt att kliva ur sängen. Den ovälkomna katten tyckte det var en bra idé att hälsa på här under natten och han fick självklart höra att så inte var fallet. Det var ett jäkla liv under natten! Junior hamnade i slagsmål och Pyret var skräckslagen. Efter ett riktigt kattvrål så är man lite uppe i varv och jag hade svårt att somna om. 

Mycket grubbel nu när ungen snart ska ut och livet ska ändras.. Alla är så superpositiva och gulligull medan jag är skräckslagen och flyktbenägen. En unge i mitt liv? Hur ska det gå? 

 

Jag släpade mig iväg till stallet och Domino selades. Han fick gå utan ledare idag, Sofia följde bara med som stöd. Han har lite svårt med styrningen nu när vagnen tar i, i övrigt är han jätteduktig. Han gillar Bonnie skarpt ( hon brunstar) och när vi går förbi där så spänner han upp sig och vrålar som en jättehingst. Han är så söt att det tar emot att tillrättavisa honom. 

 

Mia var snäll och skrittade ut Edic igår. Han hade skött sig bra. I morgon ska han till klubben för att tvättas inför paraden. Ska longera honom då få se om han ser bättre ut. Han ska in till ATG på fredag nästa vecka.

 

Unico har fått tid för kastration den elfte så då är hans hormondagar över. Skönt för honom. Han går på bete nu och njuter. Det fungerar utmärkt att ha honom ensam i hagen, vilket är bra. Det går åt massor med hagar nu när alla går ensamma. Jag hoppas kunna flytta Corazon och Dijon till de större beteshagarna nästa vecka. Måste ha lite mer hagmaterial bara..   Biffen ska också flytta dit. Har inte bestämt mig om Coddan får gå kvar hemma pga skadan. Unico blir kvar hemma pga sjukgymnastiken.  Han har ju blivit sparkad på senorna ovanför framknäna och behöver strechas. Han kommer tack och lov att bli helt återställd. Altanero blir nog kvar hemma med Domino... Tror jag. Beslut beslut!

 

Jubon ska hoppträna med Malin idag. Vi ska försöka ta ett beslut om han ska starta 1,10 om ett par veckor.

I helgen går han LA:4 med Carina - OM han inte blir ömfotad efter skoningen på lördag fm. Han har tappat framskorna ett antal gånger så han ser hemsk ut. Åsa har inte haft möjlighet att sko honom i tid..

Bonnie hade gått kanonbra på hoppträningen i tisdags. Hon hoppade t o m banken utan problem ( upp- eller nerhopp i tre trappsteg). Bästa Bonnie!

 

GRATULERAR Karin och hennes man Peppe - de blev föräldrar till Tindra Wilja igår. Efter ett akutsnitt så kom hon ut, exakt på dagen det datum som var utsatt.

 

 

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-