Första Edic-avkomman på g!

Nya direktiv - Min unge har inlett sitt liv med att sätta sig på tvären. Hon/han ligger i sätesläge och skapar därför ett rejält tryck åt alla de håll. Huvudet går rätt upp i mina revben och så sitter den på min urinblåsa. Eftersom jag hela tiden velat ha snitt så går man inte in och vänder på ungen utan den får sitta där till den 26 juni. Plötsligt behöver jag varken röntga eller prata med några kuratorer för att bli omvänd i mitt tänkande.. Märkligt. 

Hur som helst så blev det ingen ny unge i Dalarna idag så nu fortsätter livet ett tag till. I kväll kommer Åsa och i morgon ska hon sko sina kusar samt verka två av mina. 

 

Jubon ska ju gå programträning för ANKI ( så hette hon) Brink så Åsa får se sin häst arbeta för en gångs skull.

 

Pappa och Sofia byggde hage åt Pilos och Bonnie idag medan jag åkte till Falun. Hade på känn att det inte skulle bli gjort annars om jag blev kvar i Falun. Tur man har toppenföräldrar och Sofia! Hur skulle jag annars gjort???

På torsdag blir det beteshagar på schemat. Då flyttar vi Biffen, Dijon och Corazon. Coddan ska in på röntgen nästa vecka och Unico behöver sin sjukgymnastik ett tag till så de blir kvar hemma än så länge. 

 

Jag tog kontakt med Yvonne i Bjurs idag. Hennes nordis Flamma ska föla vilken dag som helst ( e: Edic) och jag är såååå nyfiken på resultatet! Flamma har fyllt ljuvret och verkar lite påverkad så har vi tur så dimper det ner en liten Edic-unge i natt!  Håller tummen för dem att allt går bra!

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-