Edic har blivit pappa!

NU HAR HON KOMMIT!!! Edics FÖRSTA avkomma! Hon föddes i natt. Ett litet fuxsto som ska heta Gnista ( tror jag). Stolt mamma är nordisen Flamma.  Jag ska åka dit och hälsa på så snart jag kan, är så nyfiken att jag jag inte kan hålla mig! Fick en bild skickad i morse och det var inte långt till tårarna! Min älskade Edic har blivit pappa!

 

Så snart jag ringt runt till alla mina närmaste var det dock dax att ta tag i min stora ångest - Beteshagarna... Pappa och Sofia hjälpte till. Två hagar måste rivas för att få material till nya..  Väl klara med det så åkte vi till Lindbyn och började bygga två nya. Någon timme senare var allt klart. Jag var halvt medvetslös av trötthet men ändå nöjd att det blivit gjort. 

Vi åkte hem och förberedde för lastning av Dijon.. Vi räknade med bekymmer och minst en halvtimmes jobb. Gissa om vi blev snopna när han klev rakt på som ingenting!!! Jag har sagt det förut - PRE är en klass för sig!

Sofia fick stanna med Dijon vid betet medan pappa och jag hämtade Biffen. Hästarna släpptes - kamera redo! Men OJ vilket INTE - race det blev! Bägge dök ner i med mulen i gräset och tryckte munnarna fulla i gräs. Alla glada.

 

I morgon ska Edic in till ATG för fortsatt hältutredning - jag hoppas att han svarat på behandlingen av hasen. Jobbigt läge när inget finns på röntgen men hästen är halt. Alltså, jag klagar inte på rena plåtar men det blir lite letande! 

På måndag kastreras Unico och på onsdag röntgas Coddan. På torsdag ska Jubon in. Det är mycket nu!

Jubon gick dressyr för Anki Brink igår och nu går han emot skänkeln rejält igen. Ingen hälta syns men Åsa och jag kom överens om att göra en koll få se ad det är som gör att han låser sig. Han var ju kanonfin efter Equiterapeutens behandling men nu är det alltså tillbaka igen.. Knepigt.. Nu när han hoppar som en stjärna också! Nino ska kolla honom med dataprogrammet få se vad inte ögat ser..

Hoppas att inte hans tävling nästa helg blir inställd..

 

Åsa var här igår och fixade fötterna på en hel bunt hästar så nu funkar det igen! Toppen! 

Bonnie ska starta dressyr igen sista helgen i juni här, LB:1 eller LB:0, inte betsämt än. Mia rider.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-