ATG

Jahapp, då var första av en rad ATG-besök avklarat. Edic hade inte svarat på hasbehandlingen så nu blev det bedövningar - Varken jag eller Nino trodde på kotan men det visade sig att en bedövning där tog bort en stor del av hältan. Det blev behandling i kotan och det lades också behandling i ländmuskulaturen.. Nu hoppas jag verkligen att vi hittat rätt. Nästa steg är SE-led och höft.. Ingen kul behandling.  Nålen är typ en halvmeter lång!

 

Atg-besöket var allt jag hann med idag eftersom jag skulle jobba. Pernilla red ut Jubon i skogen en sväng. vilket han behövde. Han har gått mycket på bana nu = trist!

 

Allt väl med alla andra. De mumsar och myser på sina beten. Biffen låg fullständigt utslagen i hagen och lyfte inte huvudet försen jag tutade i bilen. 

Skönt för både mig och hästarna att få vila. Snart kör vi igång igen på riktigt! Tio veckor till championatet... 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-