Fler hagar...

Fler hagar byggdes idag så nu är det ingen tokpanik inför min fölning. Alla häsatr är nöjda och mumsar för fullt.

Unico fick gå ut i sin nya hage idag och mumsa gott innan hans livs tråkigaste dag i morgon - Kastration! Kl åtta i morgon bitti ska han infinna sig på ATG för att läggas omkull. Stackars liten.. Så snart allt är läkt blir det däremot bättre, då har han frid i kroppen och kan njuta av att lukta på blommorna och fisa i solen. 

 

Domino körde jag idag. Han är jäteduktig och gnir på som en liten tok i vagnen. Han är så söt att man flinar hela tiden! Idag tog han styrningen bättre också. Vi behövde knappt någon hjälp utav Sofia. Vi var ute en kvart med honom men det är nog för att det ska bli tokrace i hagen när han släpps tillbaka till Altanero. De där två har så roligt ihop att det är en fröjd att se dem. Ska försöka fånga det på film någon dag.

 

Jubon skulle ha ridits i skogen idag men för ovanlighetens skull så fick Pernilla förhinder. Hon ska rida i morgon i stället. På tisdag ska Jubon hoppträna inför tävlingen i helgen OM inte Nino hittar något fel förstås. Skumt..

 

Edic fick en skrittur med Mia igår. Jag har bett henne ta ut honom så ofta som möjligt nu på skritturer. Nu hoppas jag verkligen att han blir ok så jag kan sätta i gång honom när jag kan rida igen. Championatet kan jag nog dessvärre glömma med honom i år. Jag hoppas dock att Coddan får klartecken på onsdag så jag kan visa honom.

 

Corazon och Jubon är tilltänkta till Championatet i allafall.. Hoppas vi.. 

 

Bonnie fick Equiterapeutbehandling idag - Hon har sprungit lite snett med rumpan och sett lite ojämn ut så då fick det bli en koll. Mycket riktigt - hon var låst i länd och bäcken. Equiterapeuten trodde att hon gått omkull rejält.

Alltid är det något!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-