Inställt, inställt och inställt..

Och det fortsätter krångla.... I morse lastades Unico, lyckligt ovetande om vad som skulle ske, och Sofia och han åkte till RommeKliniken för kastration. Väl där kollades han och då lade man märke till förhöjd puls. Blodprov togs och det visade på infektion. Suck... Operation inställd. Nytt prov om en vecka och ny op-tid den 26e.. Och vad händer den 26e? Jo, då ska jag snittas.. Krock alltså. 

Sofia får köra in honom till kliniken och så har jag anlitat ridskolechefen Marit för eftervården. Jag lär snart tacka hela byn för att de ställt upp för mig! En unge har verkligen inte plats i mitt schema! 

Ut får den gärna komma i allafall för nu är det inte roligt att leva. Jag är som en spärrballong och idag fick jag en värk som jag nästan kräktes av - rackarns så ont det gjorde! 

Jag längtar tills jag kan röra mig obehindrat igen och kan rida själv och slipper dra i folk hela tiden. Jag är evigt tacksam för de som ställt upp för mig under den här tiden! SOFIA, MAMMA & PAPPA, CARINA, MALIN, MIA , PERNILLA och MARIT.

Jag hoppas att jag kan återgälda det på något vis!

 

Idag fick jag återbud på Edics betäckning. Dels krockade hästens brunst med mitt snitt men främst var det för att ägaren nu bestämt sig för att avelsvärdera sin häst. Det är en lusitano och hon har precis fått ett renrasigt föl med färgen Cremello! En liten hingst med blå ögon. COOOLT! Inom Lusitano har man tydligen ett år på sig efter fölets födelse att avelsvärdera modern. Avelsvärderingen är i september. Hoppas allt går bra och Lycka till, Ola!     

 

Jubon blev stående idag också, Pernilla lämnade återbud pga vädret. Det öser ner.. Han är då pigg åt Malin i morgon!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-