Regn, regn, regn

Sista passet på kliniken - hoppas jag. Det blev en heldag på kliniken med Jubon. Datorn visade på hälta bak, även longeringen. Ingen bedövning hjälpte - varken knä eller kota. Röntgen visade ingenting.. Varför ska det vara så knepigt allting?

Det slutade med att han behandlades runt SE-led och höfter. Detta för att hans rörelsemönster och beteende vid ridning pekar på att problemet sitter högt. Hältan var så lindrig att hade han inte stått emot i ridningen så hade man inte gjort något annat än provat annan träning. Han ska nu skrittas i tre veckor för att sedan åka in på återbesök. Han ska även behandlas två ggr till denna vecka i musklerna uppe på rumpan. 

Jaha, en till konvalecent. Ja, de har då valt rätt tillfälle allihop! Det blir stora igångsättardagen när jag läkt ihop.

Coddan börjar köras redan på måndag så han fått ur sig lite energi tills jag blir borta - då kan Sofia köra honom under tiden.

Bonnie får två veckors vila efter sin dressyrtävling sista helgen i juni.  Hon och Pilos får flytta upp till Lindbyn på bete så får Corazon vara kvar hemma ändå - han tenderar att bli lite korpulent..

 

Unico fick komma till stora stohagen på min gård idag - inga ston där, bör tilläggas ;-) - det uppskattades. Han fick frispelet Hugo och for runt som en tok i blandade småhopp och 0-100 race efter långsidan. Han såg allmänt lycklig ut. På andra sidan vägen for Pilos och Bonnie runt. Pilos med sina huvudslängningar - det ser ut som nacken är av när han göra så. Han är för söt! ( Så länge du slipper begära något..) Han börjar se väldigt otränad ut nu tyvärr, svankig och tjock. Han mår bra iallafall, det är huvudsaken. Kär och mätt!

 

Altanero och Domino flyttar till en annan hage i morgon, innan Domino går ner sig i lervällingen på åkern. Jag hoppas att inte Edic blir snurrig i kolan.. Han MÅSTE hålla sig lugn. I år har Edic varit helt annorlunda från förra året, vilket är så skönt. Han är rund och fin, nästan tjock, och helt cool i hagen. Han gör inga tokryck eller attackrusningar mer än när man passerar med häst. Förra året sprang han upp en vallgrav i hagen. 

Åh, jag hoppas att han är fit for fight när jag är det. Jag saknar att rida honom - han är det roligaste som finns att rida! Min prins!

 

Biffen och Dijon verkar ha gjort sig hemmastadda på betet. Trist bara att regnet öser ner varenda dag så allt är blött. Tur att det är varmt ute iaf. Jäkla vädergudar!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-