Skitsommar

Igår och idag har jag varit på tävlingarna här i byn. Med klasser upp till 1,40 så så är de roliga tävlingar att se. Igår var vädret ok så då blev det långpass. Jag hjälpte till med att grilla hamburgare och kunde då vila rumpan i en stol mestadelen av tiden. Idag vräkte regnet ner så just nu är jag hemma och värmer mig lite.. Få se om jag åker tillbaka en sväng sedan. 

Pelle och hans band ska spela på folkparken här ikväll så han är lite nojig att jag ska föla mitt i spelningen! :-D 

Äh, det känns lugnt just nu iallafall. Jag får knipa tills i morgon annars.

 

Hästarna står ute i regnet och det är inte utan att jag tycker synd om dem. Jag tror att vi lider mer än hästarna av regnet men ändå.. 

Jag beställde hem nya regntäcken till mina hästar eftersom jag måste hålla alla hästar med regntäcken i mitt stall.. 

Det stod att täckena skulle vara bruna med marinblå detaljer... Döm om min förvåning när de var gammelrosa! Nåja, mina pojkar är manliga nog att bära upp rosa täcken! Rosa + fux lär ju inte bli en särskilt lyckad kombination men han håller sig iallafall torr!

 

Nu ska jag krypa ner under en filt och våldskrama mina älskade katter så får vi se om vädergud... väderjävlarna bestämmer sig för att vrida av kranen eller inte. Stackars ryttare och hästar - OCH funktionärer! 

 

Lägger in en bild på en hemmaryttare - Lola Skager på No socks, alias Inga.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-