föl x 2

Fullt ös, medvetslös! Känns lite stressat så här inför tisdagens snitt. Hur ska jag hinna med allt?

Igår körde jag Coddan för första gången sedan han skadades - härlig känsla! Han var så klart jättepigg men gör inte större väsen av sig än att han stannar och hoppar jämfota med huvudet mellan kotorna. Han är så fin att köra!

 

Domino kördes ensam för första gången idag och det gick strålande! Han är så söt att amn smälter totalt! Han pinnar på som en lite raket. Ägaren ringde igår och ernjöd mig köpa honom men priset var högt..  Sponsring anyone???

Coddan var näste ut och han var lika pigg men fin som igår.

 

Sofia och jag fick ett ryck och kom på att vi skulle bygga hagarna i Lindbyn. Jag ringde pappa och bad om assistans. Världens bästa pappa ställde självklart upp och vi drog iväg till betet. Efter halva hagen var jag svimfärdig och fick då inta sittläge på släpvagnen bakom fyrhjulingen. Jag delade ut stolp och domderade - strålande lösning! ;-)

Nu är hagarna klara så nu har Biffen och Dijon bete i ca tre veckor. Kanon!

 

Igår fick jag mess från Carola och Malin som äger Elaine. Hon hade fölat på natten så nu är Jubon nybliven pappa igen! Ett stoföl! Se bild. Avila fick också ett stoföl förra veckan. Kul när allt går bra!!! 

 

Bonnie gick dressyr med Mia idag inför nästa helgs tävling ( sista helgen i juli). Hon var laddad men lugnade sig och såg kanonfin ut! Hon är en fröjd för ögat, den hästen!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-