De grå imponerar

Idag fick Domino prova sadel och ryttare för första gången. Grannens barnbarn är här och hon är liten och lätt så då fick det bli så. Han är ju bara två år så ingen ridning än på ett tag men han fick iaf visa vad han går för ifall han ska bli barnponny här i framtiden.

Corazon fick avbryta sin semester nu och följa med Coddan ut på körning. Han ser så flott ut i vagn - går i form och rör sig som en miljon. Coddan är förstås min favorit utav de två men Corazon imponerar. 

Coddan har hittat sin stil och rör sig med lätthet i samtliga gångarter, går i fin form, bär sig själv = En riktig snygging!

 

I morgon får Unico domen om han ska kastreras eller inte på tisdag. Blodprov ska tas på morgonen och så åker jag ner till kliniken med det direkt. Hoppas han är fri från infektionen nu. 

Hans skador från sparkarna läker fint. Han ser fin ut när han stilar runt i hagen för att impa på Bonnie.

 

Bonnie ska jag ta till klubben och longera med selen i morgon. Spännande att se vad hon säger om det. Hon behöver slappna av och sänka sig i formen. Längtar till jag kan rida igen så jag kan rida henne ibland - det kliar i fingrarna. Hon står här för lösdrift bara så hon är egentligen inte i träning - det är därför Mia fått ta hand om henne i stället  för att hon bara ska stå. Jag vill dock ha ett finger med i spelet så man vet vad man pratar om när spekulanter ringer. Ansvaret är ju mitt, trots allt.

 

En hage till blev byggd idag och jag kan erkänna att jag var i det närmaste självmordsbenägen av trötthet. Alla resever är slut nu och dagarna segar sig fram. Jag är så trött på att inte kunna andas, att ha ont och att ha ett tryck i magen hela tiden. Ungen spräcker nästan revbenen med sitt huvud. Mina ben är som stolpar och foknölarna var det ett tag sedan jag såg. Fotsulorna är runda under och det gör ont att gå. Jag kan inte sova med Pelle eftersom jag snarkar så förbaskat. 6 dagar kvar, sedan fungerar iallafall min kropp.. Då blir det andra bekymmer i stället.  Tänk dessa lestarianer vi har fulla byn av - de går runt så här året runt! De hinner knappt föda innan de har nästa unge på g. Helt sjukt! Hur orkar de? Tänk att bära unge 20 ggr i livet!!! Jösses! Livskvalité noll!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-