Tick tack

Midsommarn överstökad.. Det blev tidiga kvällar så klart. Skönt att vakna utvilad iallafall.

 

Igår var jag och granntjejen ute och körde Domino, vilket gick finfint. Han är jätteduktig nu. Han gillar allt pyssel runt omkring också. Vilda borstar och pysslar med honom och han står som ett ljus.

 

Vi körde Coddan och Corazon efteråt. Vi träffade folk efter vägen som varnade oss för den vargflock som tydligen slagits sig samman till en stor flock från två små.. Huga! 

Vi valde att köra åt andra hållet - någon vargflock vill då inte jag möta!

 

Bonnie har en misstänkt hovböld. Hon var stuphalt i förrgår och hade puls så jag tog av skon och lade våtvärmande. Hon såg lite bättre ut igår.. Idag var hon ungefär lika som igår så jag letade böld men hittade tyvärr inget säkert ställe. Min hovslagare får titta på henne på måndag om hon inte blivit bättre. Så typiskt nu när hon ska tävla.

 

Unico fick klartecken för kastration så på tisdag ligger både han och jag på op-bordet!

 

En tjej som hjälpt mig mycket genom åren ringde idag och hade tråkiga nyheter - hennes häst, Hunter, bröt benet i morse och fick avlivas. Han var en gammal och skruttig kille men med en underbar inställning till livet! Han skulle få beta över sommaren och sedan få somna men nu blev det ett grymt slut i stället. Tack och lov fick man dit veterinär snabbt så han fick somna. Han hade dessutom en öppen fraktur aå han blödde fruktansvärt. Stackars Hunter! Han ställde upp som sällskap åt Pilos när Duro bröt benet. Trist att han skulle få sluta sina dagar så.. Nu har han det bra iallafall och han får leka med mina pojkar på de evigt gröna ängarna. R.I.P Easy Hunter!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-