Ny hingst i gänget!

Huga - börjar bli svårt att sova nu.. Massor av funderingar kring tisdagen. Är jätteorolig inför bedövningen eftersom jag fick nervskador sist jag bedövades.. Mår dåligt över att tänka på utsattheten i situationen. Hatar verkligen att ha folk för nära - i synnerhet när de ska gräva både här och där. Är ändå glad över att det blev snitt, känns lite mindre utsatt. Jag blir så frustrerad över folk som kommer fram och säger att det finns inget mer fantastiskt än förlossning och bla bla.. Jag blir bokstavligen illamående av tanken.  Jag vet då en sak - jag kommer aldrig mer utsätta min kropp för det här. Jag kommer att avguda ungen och allt blir säkert jättebra men min person är inte gjord för graviditet och förlossning. Må de droga ner mig så jag inte kan tänka.

 

Angående hästarna så verkar flyttade jag kärlekskranka Unico till en annan hage idag så han kan beta i lugn och ro. Han står bara och glor på Bonnie annars. Bonnie och Pilos fick överta Unicos hage, vilket uppskattades. De for runt som tokar och Bonnie så helt ren ut nu. Ska kolla henne efter jobbet få se om det var glädjen som gjorde henne ren eller om det gett med sig i hoven. Jag slog på skon igår iallafall, innan hoven blev trasig. Gissa om jag hade andnöd efteråt??? :-D Skam den som ger sig!

 

Lille Domino blev en lycklig Stall Högberget-kille idag. Jag tog beslutet att köpa loss honom. Han låg lite i överkant på pris men efter lite överenskommelse så kändes det ok att köpa honom. Jag vet vad jag köper iallafall och jag vet att han fungerar här. Altanero har en polare. Helan och Halvan är radarparet forever nu. Lilla Domdom - nu får du tjäna ditt levebröd på barnridning! :-)

 

I morgon kommer vår nya hovslagare.. Min förra har ju tagit pappaledigt ( HUR KAN HAN????) så det vara bara att bita i det sura äpplet och leta ny hovis. Det är alltid lika oroligt när någon ny ska sko. Jag har blivit bränd av ett par riktiga nötter så det känns drygt nu. Jag har anlitat den här på rekommendation så jag hoppas att han lever upp till förväntningarna. Han fick fulldag direkt här så han får upp till bevis! Edic är först ut så jag hinner vara med innan jag ska till lasarettet för inskrivning. Edic har spanjorerna fixat höga och trånga trakter på så han är det väldigt noga med. De andra är svenskskodda så de har fina fötter. 

 

Jaha, det här är sista blogginlägget i mitt gamla liv. Jag lovar att inte överösa er med en massa ointressant information om hur, var och när min unge äter, ler eller rapar. Jag ska hålla mig till hästinfo! Jag vet hur drygt det är att lyssna på barnhistorier - i synnerhet när man är totalt ointresserad! 

Tänk på mig och Unico på tisdag när vi ligger utfläkta inför allmän åskådan!  Det blir bra efteråt... måste bli.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-