Theres a new kid in town!

Ytterligare en ny hingst föddes halv två på tisdagen den 26 Juni. Han vägde 3320 gram och var 47 cm lång. Han kom ut med ett riktigt hingstvrål men har efter det ägnat sig åt att sova. Namn? Bra fråga... Det skulle ju bli ett sto..

"Grodan" som han kallas nu är en riktig cooling som verkar ta det mesta med ro och jag hoppas det fortsätter så. I morgon får vi åka hem, då blir det verklighetscheck på hög nivå.

Kejsarsnittet var en mycket skrämmande upplevelse och jag med mitt enorma kontrollbehov var i upplösningstillstånd. Ut kom ungen iallafall, han kom farandes runt skynket buren av en sköterska och han såg mest ut som en alien. Jag visste inte vad jag skulle känna riktigt. När han väl fått normal färg och var avtorkad så kändes det bättre och när han låg som en groda på Pelles bröstkorg en timme senare så började mitt huvud samla sig. Jag vet inte om jag bara är partisk men ungen är verkligen jättefin! 

Nog om ungen nu - som jag lovade! :-)

Jag ser ut som en säck potatis i kroppen nu och känner mig allt annat än smidig. Jag lovade läkaren att inte rida igår iallafall men jag tror jag får vänta någon dag till också.. Prova nysa med ett snitt på magen så blir ni inte uppkäftiga. Idag känns det mycket bättre än igår iallafall så jag ska nog orka titta på Bonnies dressyrstart på lördag.

 

Nya hovisen fick MVG, vilket kändes oerhört lättande. Cool och med ett tålamod som få inledde han med att sko Corazon som var på riktigt dryghumör. Jag tröstade hovis med att det inte skulle bli värre än så under dagen.

 

Sofia har kört de grå medans jag varit borta så när jag kommer hem ska jag övertala Carina att rida Coddan på banan... 

Bibbi och Vilda, grannfolket, som är här på semester har fått ÄRAN och förtroendet att ta hand om Domino så det har kört honom vid ett par tillfällen.

 

Jag ser så fram emot att kunna börja träna mina hästar igen. Magen, som är det mest oattraktiva jag sett på länge, får jag försöka knöla ner i ridbyxorna. Jag ska ut och gni med barnvagn så snart så är jag fit igen!!! Stackars Edic knäar väl av min tyngd annars.

 

Unicos Kastration har gått jättebra och han är pigg och glad. Han sks stå inne till helgen och sedan får han gå i liten hage. Sofia promenerar honom varje dag.

 

TACK IGEN till ALLA - I synnerhet till SOFIA- som ställt upp och hjälpt mig under min graviditet! FOREVER GRATEFUL!!!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-