Nordismassaker

Igår åkte jag och Grodan över till klubben och tittade på dressyrtävlingar. Det blev iofs inte så mycket titta av eftersom  det fanns ett visst intresse från folk att få se Grodan. Liiiite stolt är jag över honom så det kändes helt ok att visa upp honom.

Bonnie skulle starta LB:1 så jag ville självklart se henne. Hon såg jättefin ut i trvaen på framridningen. Galoppen blir hon spänd och studtsig i, tyvärr. Man får ju inte glömma att hon inte ens är fyra år fyllda. Det är lätt att glömma åldern på PRE, de har lite för lätt för samling. 

På banan blev hon jättespänd och springig. 

Mia berättade att när Bonnie rids ut så är hon riktigt fin och detta gör ju att en viss förväntan byggs upp inför tävling. Mia var självklart jättebesviken över att Bonnie inte visade sin bästa sida på banan.

Pratade med domaren efteråt ( en gammal bekant vars häst jag tävlade förut), hon tyckte att Bonnie såg ut ha kvalité men att emellanåt visste man inte vilken gångart som visades eftersom hon blir så spänd. Vi pratade träningsupplägg och var helt överens om vad som skulle läggas till och dras ifrån och hur viktigt det är att Bonnie måste ridas framåt för att komma till sin rätt. Maarit ( domaren) ska hälsa på idag för att se alla pojkarna här hemma. Hon har bara sett Jubon tidigare.

Efter tävlingen kördes Bonnie och Pilos direkt på bete. Nu får Bonnie smälta lite träning och när hon sätts igång igen tar vi ett steg tillbaka och låter träningen kännas lätt och avspänd igen. Jag ska köra henne lite mer under hösten, det har kommit i bakgrunden i år.

Pilos passade på att riva stallet under tiden Bonnie var borta. Han är verkligen helt galen när Bonnie är borta. Han får hädanefter inte lämnas ensam i lillstallet utan måste ledas bort till storstallet där han har sällskap. DRYGSKÅP!

Det var fördelen med att ha Vincent ( grisen), han höll Pilos lugn. Om nu Pilos ska flytta till Gerd så ska han gå med flera andra så där behöver han aldrig vara ensam.

 

Jubon fick sin sista Cortisonbehandling igår. Han ska på ÅB till veterinären nästa vecka. Förhoppningsvis kan jag börja rida honom sen.

Edic ska in på fredag - undrar vad nästa steg är om han inte är ok.. Behandling i höftleden antagligen. 

Jag var förbi stallet igår. Edic gnäggade när han såg mig - KÄRLEK! Jag bedyrade honom min kärlek och lovade att jag skulle komma tillbaka till honom. 

 

I morse fick jag finbesök hemma. Det knackade på dörren och när Pelle öppnade stod det en liten shettissnygging utanför med en Vilda på ryggen. Tyvärr låg Grodan och sov så han fick inte träffa sin blivande Grand Prix-shettis.  

 

I morgon ska jag köra häst! Saknar stallet!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-