Fem motionerade!

Idag fick jag massor gjort! Pelle fick agera ensamstående pappa och ta hand om Grodan tills.. ja, tills jag var klar helt enkelt. Gud så skönt att få allt gjort som jag ville. 

Karin och jag hade ju planerat körning av de grå så gissa om det var välkommet att Fia var hemma i byn och ville rida Jubon! Hon hängde på oss ut. Tre lite kaxiga killar drog iväg ut tillsammans. Efter en stund var allt lugnt och vi kunde prata sinsemellan utan att hästarna var stöddiga mot varandra. Jag körde Corazon så jag fick tillfälle att se Coddan från sidan för en gångs skull. Han är såååå vacker! Det tycker jag iallafall så ingen kan inbilla mig annat, oavsett vad domaren säger på Strömsholm. Corazon är superfin att köra och nu sitter formen där den ska också. Jag kommer att sakna honom när han åker hem. Känns lite trist att inte få utbilda honom vidare nu när vi kommit en bit på väg. Förstår dock självklart Anna att hon vill ha hem honom. Paulo Bastos hamnar han hos så Corazon får nog bästa tänkbara träning. Hoppas han kommer ut på dressyrbanorna också - han är verkligen en glänsare men enastående gångarter. Ingen symaskin där inte!

 

Jag red Edic idag med och han var minst lika laddad. Han höll på att hoppa över några barn på cykel så jag blev lite kallsvettig ett tag. Han har inte varit så här laddad tidigare under konvalecensen så förhoppningsvis har Nino hittat rätt nu. 

 

Biffen körde jag en tur med också. Han latar sig på bortvägen och blir skitförbannad när man säger till honom. Vilket humör den kusen har! Hemåt går det i en väldans fart och det skuttas och hoppas. Undrar när han ska bli vuxen då?

 

Väl hemma från stallet så hade Grodan fått mat så han låg och myste i vagnen, omedveten om att jag varit borta ett längre tag - han sov bort tiden. Bra unge - igen!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-