Edic pappa igen!

Edics förste son Edics förste son

Nu ska vi se.. Vad har hänt sedan sist? Det är lite snurrigt nu faktiskt.. Knepigt va? 

Carina red Jubon igår och behandlingen verkar trots allt ha haft effekt. Han gick inte mot skänkeln alls. Däremot har han tappat ganska mycket.. Jag klättrade med honom idag och i morgon rider Carina igen. Jag undviker trav och galopp i den mån jag kan ett tag till.. Tyvärr kan inte Carina rida Jubon på Championatet i år så jag måste göra det men tils dess borde jag vara läkt. Förhoppningsvis kommer jag i min kavaj då.. 

Edic och jag har varit ute och skrittat igår och idag. Han är så glad att få komma ut. Idag kröp han ihop och piafferade sin bästa piaff någonsin! Sköning! Ur den gick han över till spansk skritt. Man kan inte annat än skratta åt honom!

 

Marianne från Seglinge var här på besök igår. Hon skulle hämta en undersökningsspilta som jag tagit hem åt henne. Hon hade en bekant med sig som ville se hästarna så fick gick hästesyn här . Marianne kände inte igen Edic först, han har ju lagt på sig en hel del massa och fett sedan hon såg honom sist. Att bara stå och fisa i en hage har gjort honom lite korpulent.. Skönt att han kan ta det lugnt. Förra året vid den här tiden var han mager som en skrika.

Jag visade även två shettisföl som går på bete en bit bort. De är helt bedårande!!! 

Domino gjorde ju självklart succé med sin störtsköna uppsyn också.

 

Edic har blivit pappa igen! En hingstunge, mörkbrun för dagen. Stolt mor är Maravillosa Cen, Alkarp PRE. Se bild.

Maravillosa rör sig enastående så det blir verkligen spännande att se vad det blir!

Nu återstår bara Coddans mamma, Fantasticas, fölning sedan bär det av till Mantorp för att beskåda underverken! Längtar!

Ska försöka ta mig iväg nästa vecka till Flammas föl, Gnista, om bara vädrat kunde tillåta det!

 

Idag red jag Corazon för första gången på länge. Hade lite bekymmer att ta mig upp eftersom ingen kunde assistera mig. Sofia satt i vagnen bakom Coddan och Karin i vagnen bakom Biffen. Väl uppe drog vi iväg på en tur iallafall. Biffen körde sitt vanliga skuttelihopprace men Karin skrattade bara. Skönt att ha henne tillbaka!

Corazon har fattat det här med form nu och han formligen glider fram! Man kunde önska lite mer framåtbjudning men Rom byggdes inte på en dag. Det blev ändring på hans framtidsplaner, han åker till Heins Klosterman direkt efter Championatet istället för till Bastos.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-