Sammanfattning

Efter att ha skrivit ett helt inlägg så lyckades jag trycka på fel knapp och vips så var allt borta! Morr!

Jag provar igen nu - ska försöka få med allt som missats.

 

Edic var in på återbesök i fredags och behandlingen hade tagit! Han var inte helt hundra men mycket bättre. Han ska nu få stötvågsbehandling tre gånger.

 

Jubon gick studtsträning i lördags. Hans spänst och snabbhet var strakt försvagad nu så vi fick ta det lite easy.

Han tyckte det var kul iallafall!

Pelles äldsta grabb har skaffat en hästtjej som följde med till stallet. Hon fick rida Coddan tillsammans med mig och Corazon. Hon blev tvärkär i honom. Johanna, som hon heter, är uttagen till SM i hoppning för fjordingar så rida det kan hon. Hon följde även med över till klubben med Jubon. Grodan kallade på mig som matmaskin så det var bara att kliva av Jubon och deligera över ridandet till Johanna. Hon och Jubon verkade trivas tillsammans.

 

Corazon har fått prova stora fyrhjulsvagnen vid några tillfällen nu och igår selade vi fast den för första gången. Karin och Sofia assisterade. Vi fick en jäkls åktur över stallbacken men sedan gav han sig. Han blev lite rädd när jag satt så högt upp. Sofia fick lära sig the hard way att handskar är bra - hon brände bort skinnet på ett finger.

 

Biffen fick ha Domino med sig på släp ut - bokstavligen! Jag tror den lilla envisa shettisen låg på rygg ett tag så tung som han var! Jösses! Han gillade inte alls idéen med släptur.

 

Bonnie kördes för första gången på ett halvår idag. Hon tyckte det var jättekul! Hon skötte sig strålande och var riktigt avspänd och fin. 

 

Coddan och Corazon kördes idag. Anna ( Corazons ägare) kom hit på besök och hon fick köra sin Corazon för första gången. Hon såg i det närmaste salig ut! Härligt med nöjda hästägare! :-)

 

Altanero tömkördes och nu gjorde han det han skulle. Sist gick han åt alla håll utom framåt. Han ska skos sedan kör vi igång med körningen igen.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-